Premium Mosa Meats forskningschef: ”Ett protein kostar en miljon euro per gram” Med stamceller från djur går det att odla kött i bioreaktorer. Inga djur behöver då slaktas. Först i världen var nederländska Mosa Meat, som nu kämpar för att få ned kostnaden. Ania Obminska Publicerad 8 jan 2021 kl 06.00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ nyheter kött mat premium
ENERGI Norsk Northvolt-konkurrent säger upp stor del av arbetsstyrkan Norska batteritillverkaren omstrukturerar.
ELBILAR Här är världens mest avlägsna elbilsladdare – över 270 mil till nästa Snacka om glest mellan laddstationerna.