Premium Avfall på tallriken? Ja, som svamp Avfall blir en tillgång när maten på tallriken ska vara lokalproducerad och klimatsmart 2030. Av svampbiomassa odlat på restprodukter kan du göra både färs och bröd. Ania Obminska Publicerad 15 jan 2020 kl 06.00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ nyheter svamp mat premium
FORDON Teslas leveranser lägre än väntat i fjärde kvartalet 2024 innebär första gången som Teslas bilförsäljning under ett helår minskade.
ELBILAR Fem elbilsfinesser att älska – och en idiotisk Glöm hästkrafter, laddkurvor och utrymme. På senare tid har många nya finesser kommit som gör livet lättare. Här är fem som jag personligen älskar – och en som verkligen får tummen ned.