NYTT FRÅN NY TEKNIK

Drygt 30 ingenjörstunga organisationer har krokat arm med Ny Teknik för att skapa årets upplaga av Ingenjörsdagen.

Boka din plats nu – Ny Teknik öppnar anmälan till Ingenjörsdagen 2024

För fjärde året i rad arrangerar Ny Teknik Ingenjörsdagen, en dag dedikerad till ingenjörskonsten full av kunskap, trender och inspiration. Har du inte varit med oss tidigare? Då är det dags i år.

Publicerad Senast uppdaterad

En dag för ingenjörer

Ingenjörsdagen instiftades med insikten att mänskligheten står inför stora utmaningar, och “på frontlinjen” för att möta dessa står ingenjörskåren. Målbilden var att skapa en tillställning där ingenjörer kan samlas och utbyta kunskap och erfarenheter som kan leda till lösningar. Ni ingenjörer sitter på kunskapen och Ingenjörsdagen spelar rollen som facilitator och mötesplats. 

Årets tema: mänsklig kreativitet och AI

Bubbla som snart ska spricka eller en teknikrevolution? Oavsett var AI landar i samhället på lång sikt är det en teknologi som behöver diskuteras. Under Ingenjörsdagen vill vi veta hur svenska bolag har implementerat de nya modellerna i sina processer och vad de ser för möjligheter och utmaningar. Vissa har kommit långt och andra har på sin höjd testat ChatGPT för att få rekommendationer på restauranger. Använder du AI privat eller i arbetet? 

Vad kan du förvänta dig?

Ingenjörsdagen består av ett community av ingenjörer som brinner för innovation, tror på teknikens kraft, och är övertygade om att vi behöver mer samarbete för att hitta lösningar på ihärdiga problem. Under Ingenjörsdagen har du möjlighet att ta del av en uppsjö olika programpunkter, alltid med ingenjörskonsten i fokus. Vårt mål är att ge våra deltagare kunskap, nya insikter och värdefulla kontakter.

Rekordstor uppslutning

Drygt 30 ingenjörstunga organisationer har krokat arm med Ny Teknik för att skapa årets upplaga av Ingenjörsdagen. Nytt rekord! Detta visar också på en bredd av ingenjörssverige, och att ingenjörer är den viktigaste målgruppen bland arbetsgivarna. Förra året var 500 ingenjörer på plats och hjälptes åt att skapa en oförglömlig dag. I år vill vi träffa just DIG och ta del av DIN kunskap!

Läs mer och boka din plats på ingenjorsdagen.se