Premium Här är de första labbodlade fiskpinnarna Med labbodlad fisk kan vi äta fiskkött utan att fiskar måste dö. Nu har tyska Bluu Seafood presenterat sina första produkter, som bygger på fiskceller och växtprotein. Ania Obminska Publicerad onsdag 10. augusti 2022 - 11:05 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons I slutet av december 2020 kunde en restaurang i Singapore för första gången servera labbodlade kycklingnuggets. Snart kan turen komma till fisk. Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ celler nyheter premium fisk
TECH Tillslag mot flera Netflix-kontor – misstankar om penningtvätt Den franska åklagarmyndigheten har genomsökt Netflix kontor i Frankrike. Franska och nederländska utredare har även gjort tillslag mot strömningsjättens kontor i Amsterdam.
TECH Luftrenare från Ozoneair stoppas – kan ge elchocker Elsäkerhetsverket stoppar en luftrenare från Luleåföretaget Ozoneair. Modellen Clean Go 30 har för hög koncentration av ozon och tekniska brister med risk för elchock, heter det från Elsäkerhetsverket.
ELBILAR Hyundai visar vätgasbil med 650 km räckvidd och efterlängtad finess Under 2025 ska Hyundai lansera en ny version av vätgasbilen Nexo. Nu har tillverkaren visat hur ersättaren ska se ut samt avslöjar att räckvidden blir på 650 km.