Innovation Forskare ska få tomater att smaka rätt igen Tröttnat på smaklösa tomater? Det har en grupp forskare också gjort, som nu, med hjälp av klassisk genetik, ska försöka få tomater att smaka som tomater igen. TT Publicerad 27 jan 2017 kl 10.53 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons För en sisådär 50 eller 100 år sedan smakade tomater betydligt mer än vad de gör i dag. Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ innovation genetik nyheter
KARRIÄR Efter Northvolts kris: ”hack i kurvan” för ingenjörer i norr Efter år av hög efterfrågan på ingenjörskompetens i norra Sverige står nu hundratals ingenjörer utan jobb i spåren av Northvolts kris.
ELBILAR Test: ”Kia EV3 är en värdig utmanare till Volvo EX30” Kia menar att deras EV3 är en ”äkta mass-elbil”. Har man slagit huvudet på spiken?