Innovation Fläsk mot baksmälla Ölälskande britter klarat dagen efter tack vare sin engelska frukost. Det har den brittiska forskaren Elin Roberts från Newcastle kommit fram till genom att studera hjärnans och matens kemi. Anders Wallerius Publicerad 14 maj 2009 kl 09.34 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 99 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ nyheter hjärnforskning signalsubstanser innovation
ENERGI ABB bidrar när de utvinner energi ur fem km djupa borrhål Kan värme från jordens inre ska ge stabil baskraft till Metas datahallar i framtiden?
ELBILAR Expert om USA-tullar: ”Vi kommer att få se uppköp och nedläggningar” Vad innebär USA:s tullar inom fordonsindustrin – och går d verkligen att införa i en handvändning?