Karriär Hinner du äta på jobbet? Här är skälen varför du bör ta dig tid Det finns många fördelar med att hinna med en matpaus på jobbet – inte minst för dem som jobbar natt eller går skift. Lena Gunnars Publicerad 31 jul 2019 kl 13.30 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Arbetsmåltiderna lyfts sällan fram i arbetsmiljöforskningen. Det vill Maria Lennernäs Wiklund, docent i näringslära, ändra på. Hon är nu aktuellt med studien ”Hann du äta?”. Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ mat karriär
TECH Klart: Ericsson landar mångmiljardavtal i Indien Ericsson förlänger samarbetet för 4G och 5G-lösningar i Indien.
ENERGI Skulderna i Northvolts konkursade dotterbolag högre än tidigare känt Skulderna i Northvolt Expansions konkurs i oktober uppgick till 6,9 miljarder kronor – varav 5,7 miljarder till leverantörer.