Innovation Svenska satsningen: Färs på maskar och syrsor Företaget Hakuna Mat vill ta fram en färs på syrsor och mjölmask som ska kunna ersätta kött. Men än är det inte tillåtet att sälja livsmedel baserade på insekter. Linda Nohrstedt Publicerad 2 maj 2016 kl 10.59 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Hakuna Mat är ett av flera företag och organisationer som har fått bidrag från Vinnova för att utveckla matvaror från klimatsmart protein. Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ innovation nyheter mat insekter
ELBILAR Test: ”Kia EV3 är en värdig utmanare till Volvo EX30” Kia menar att deras EV3 är en ”äkta mass-elbil”. Har man slagit huvudet på spiken?
elbilar Biltillverkaren visar upp pilotfabrik – solid state-batterier ska dubbla räckvidd Batterier med fastfaselektrolyt kommer att ge Hondas elbilar dubbel räckvidd mot slutet av detta årtionde, hoppas den japanska biltillverkaren som nu visar upp sin pilotfabrik.