Industri Kokt eller bryggt avgör cancerrisken Tillagningen av kaffet du dricker spelar roll för hälsan. Det konstaterar Umeåforskare som tittat närmare på hur den ädla drycken påverkar risken för cancer. Ulla Karlsson-Ottosson Publicerad 21 jun 2010 kl 08.03 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ industri kaffe cancer
TECH ”Går det att bygga kvantdatorer kommer Kina att göra det” Chalmerskopplade kvantdatorbolaget Atlantic Quantum får innovationskontrakt med USA:s flygvapen.
DEBATT S: ”Näringslivet kan bli mer redo – inrätta myndighet för ekonomiskt försvar” DEBATT. Sverige behöver en ny myndighet för näringslivets försörjningsberedskap, skriver Markus Selin (S).